JE KIND INSCHRIJVEN IN EEN SCHOOL IN AALST?

In Aalst zijn er gezamenlijke afspraken om je kind in te schrijven in het basis- en het secundair onderwijs.

Voor meer info kan je terecht bij de contactpersoon van het lokaal overlegplatform (LOP):
Liesbeth Croene     tel. 02 553 70 02       mail:  liesbeth.croene@ond.vlaanderen.be

Meer info: https://so.naarschoolinaalst.be/

OPENINGSUREN VAN HET LYCEUM?

De school is open van 9.00 u – 12.00 u en van 13.00 u – 17.00 u.

In de zomervakantie geldt een andere uurregeling:

Op donderdag 30 juni is de school open tot 12.00 u.

Vrijdag 1 juli: van 9u-12u.

Maandag 4 en dinsdag 5 juli: van 9u-12u.

De school is terug open vanaf dinsdag 16 augustus 2022.

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag: van 9u-12u.U kan ook steeds op voorhand een afspraak maken, indien u een ander moment wenst langs te komen.

Elke woensdag: op afspraak.

WAT BRENG JE MEE BIJ INSCHRIJVING?

Gelieve de identiteitskaart en/of SIS-kaart, de BASO-fiche (voor eerstejaars), het laatste rapport en eventueel het attest van de vorige school mee te brengen. U mag gerust iemand meebrengen die kan tolken, indien het Nederlands niet uw moedertaal is.

Het aantal inschrijvingen is om pedagogische redenen beperkt in bepaalde studierichtingen.

Elke ouder kan zijn kind inschrijven in het Lyceum, na instemming met het pedagogisch project en het schoolreglement.

Nog vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen met de school: 053 46 65 00 of inlichtingen@lyceum-aalst.be.

Waarom onze school?

• Kwaliteit

Kleinschalig en kwalitatief onderwijs is onze insteek.

• VIP

Bij ons is elke leerling uniek en zo wordt die ook behandeld.

• Leerlingbegeleiding

Een team van klascoaches en leerlingenbegeleiders staat voor je klaar.

CONTACT INFO