De Santeboetiek

Lyceum Aalst

Voor een zesde keer op rij organiseert Lyceum Aalst De Santeboetiek, een tweedehandsbeurs tijdens de jaarmarkt te Aalst. Deze tweedehandsbeurs zal plaatsvinden op zondag 11 november 2018 in onze zaal Gillade van 9.00u tot 14.00u.

Bij deze nodigen wij iedereen van harte uit op De Santeboetiek: om te komen snuisteren of voor een gezellige babbel bij een drankje.

Heb je interesse om op De Santeboetiek zelf je tweedehandsspullen te verkopen (kledij, speelgoed, decoratie, allerhande…), schrijf je dan in voor zondag 4 november 2018 via het e-mailadres: santeboetiek.lyceum@hotmail.com Je krijgt een plaats in Gillade van ongeveer 2m² en het inschrijvingsgeld van € 5,00 wordt de dag zelf opgehaald.

Aangezien het die zondag onmogelijk zal zijn om het Lyceum te bereiken met de wagen, heeft u de mogelijkheid om uw spullen vrijdagavond te brengen tussen 18.00u en 20.00u.

Wie graag enkele nog te verkopen spullen wil doneren aan de school, kan deze afgeven op het secretariaat. Deze worden dan te koop aangeboden ten voordele van de cultuurcel.

Wij hopen u te ontmoeten op De Santeboetiek.

De organiserende leerkrachten

AGENDA

CONTACT INFO