Er was eens…

Eens…

Het begon EENS op het Lyceum met Grease, en groeide nadien tot leuke voorstellingen die we in De Werf brachten: West Side Story en Dans!, allebei gebaseerd op bestaande verhalen. We dachten ‘we gaan EENS een stapje verder’ en bedachten een heel eigen verhaal: Watch! ontroerde menige harten.

InEENS waren alweer vier jaar voorbijgevlogen. We wisten het zeker, we zouden EENS met sprookjes werken.

EENS beginnen…

Een enthousiast team van creatieve leerlingen ging aan de slag. Zowel script, muziek, als dans, We raakten het EENS over de sprookjesfiguren die in ons eerder dystopisch dan sprookjesachtig verhaal aan bod moesten komen. Met de geknipte acteurs hiervoor, ondersteund door een fabelachtig koor, sterke groepschoreografieën én een sterk technisch leerlingenteam, viel alles in de plooi.

Vrijdag 18 mei 2018 ontvingen we maar liefst 400 enthousiaste  leerlingen uit het zesde leerjaar van allerlei basisscholen. ’s Avonds zat de Werf tweemaal goed vol, nog eens zo’n 900 toeschouwers! Wat een fijne reacties leverde EENS ons op.

Dankjewel om ons zo massaal te ondersteunen, zowel de deelnemende leerlingen op en naast de scène, allemaal even belangrijke schakels, als de ouders, als ons enthousiast publiek, als de collega’s die dit ondersteunen op school, de techniekers in De Werf: Bedankt. We zijn er weer EENS in geslaagd om een uniek spektakel vorm te geven! Tot in 2021?!

AGENDA

CONTACT INFO