Mini-Onderneming Onderweg

Wij zijn mini-onderneming ONDERWEG

Ons team bestaat uit 9 leerlingen van het 6e jaar economie.

Wij maken tote bags en portefeuilles uit gebruikte reclame- en camionzeilen. De handvaten zullen bestaan uit hetzelfde materiaal als de zak zelf. Maar… we hebben ook limited editions! De handvaten van deze zakken zullen autogordels zijn.

Wij kozen voor de naam «Onderweg» om de simpele reden dat de materialen die we gebruiken al heel hun leven onderweg zijn. De zeilen gaan al maanden van werf naar werf, sportzaal naar sportzaal, winkel naar winkel. De handvaten hebben op hun beurt al heel wat kilometers afgelegd in dienst van veiligheidsgordels in auto’s, vrachtwagens, etc. Nu geven wij ze een nieuw leven en zijn ze, in de vorm van een tote bag of portefeuille, onderweg met jou.

Als slogan gebruiken wij Duurzaam en handig, kies verstandig, dit spreekt uiteraard voor zichzelf.

Instagram: Onderweg – Instagram

Facebook: Onderweg – Facebook

e-mail: onderweg.lyc@gmail.com

Team Onderweg: Amber de Vos, Yara Schouppe, Julie Cleymans, Marie Maes, Yentel Goubert, Amélie De Vlieger, Marthe De Wever, Wolf Beernaert en Gitte Boone

Mini-onderneming

Waarom onze school?

• Kwaliteit

Kleinschalig en kwalitatief onderwijs is onze insteek.

• VIP

Bij ons is elke leerling uniek en zo wordt die ook behandeld.

• Leerlingbegeleiding

Een team van klascoaches en leerlingenbegeleiders staat voor je klaar.

CONTACT INFO