VERNIEUWEND ONDERWIJS

Als beginnende leerkracht vind ik het geweldig om aan mijn carrière te kunnen beginnen op de middelbare school waar ik zelf school liep. De eerste jaren als leerkracht zijn niet gemakkelijk. Plots sta je er alleen voor om lessen voor te bereiden, tucht te handhaven in de klas en om alles vlot te laten verlopen. Gelukkig word ik hier in het Lyceum enorm ondersteund door vriendelijke, hulpvaardige collega's en naar waarde geschat door de directie. Het team straalt collegialiteit uit die elke leerkracht en leerling welkom laat voelen. Ik vind het super dat de school open staat voor vernieuwing. Sinds dit jaar hebben we 27 iPads op de school en blijven we investeren in nieuwe leermiddelen en technologieën die onze leerlingen ten goede komen. Ik krijg net zoals onze leerlingen alle kansen om bij te leren en opleidingen te volgen.
Ik hoop dan ook op deze school mijn carrière verder te kunnen uitbouwen.

Gert-Jan Pieters, oud-leerling, leerkracht wiskunde en ICT-coördinator