Inschrijving

Waarom kiezen voor onze school?

 

  • KWALITEIT Jou klaarstomen voor de Hogeschool, Universiteit of het werkveld,... kortom het meedraaien in onze maatschappij: dat is de missie van onze school.
  • LEERLINGBEGELEIDING Een luisterend oor nodig of een duwtje in de rug? Een team van klascoaches en leerlingenbegeleiders staat voor je klaar.
  • GROENE SCHOOL  We respecteren onze groene omgeving op school en maken regelmatig onze handen vuil in de tuin.
  • VIP Bij ons op school is elke leerling uniek. Iedereen krijgt de kans zich op zijn/haar eigen manier te ontplooien. Respect staat hierbij centraal.
  • CULTUUR  Cultuur opsnuiven tijdens citytrips, museumbezoeken, binnen- en buitenlandse GWP's,... Muziek maken, toneel spelen, zingen en dansen tijdens een free podium of een heus totaalspektakel... Het kan allemaal bij ons!

Aankomende evenementen

VOLLEDIGE AGENDA
januari   2021
M D W D V Z Z
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 Infoavond voor 12-jarigen en hun ouders 29 30 31

Het Lyceum vergelijken wij graag met een dorp. Er zijn verschillende pleintjes waar iedereen welkom is en zich thuis kan voelen. Iedereen, zowel directie, leerkrachten, leerlingen, kippetjes,… dragen bij tot de geweldige sfeer die het Lyceum zo uniek maakt, want het zijn toch echt de inwoners die de gezelligheid creëren. 

TALENT STAAT CENTRAAL - Zesdejaar van schooljaar 2016-2017
Meer Info

Nu ik aan de andere kant van de klas sta, merk ik pas welke rol het leerkrachtenteam van het Lyceum daarin speelt. Ook wij kunnen onszelf zijn en kunnen onze schouders zetten onder activiteiten waar we ons het beste bij voelen. Die positieve vibe komt ongetwijfeld over bij de leerlingen waardoor "respect" een belangrijke waarde in het Lyceum is. 

ZICHZELF ZIJN - Oud-leerling en leerkracht Frans
Meer Info

Er is ruimte om je eigen talenten en interesses te ontdekken en ook om jezelf te ontplooien. Allerlei klasdoorbrekende projecten dragen hiertoe bij, op vrijblijvende basis kan je deelnemen aan culturele uitstappen, deel uitmaken van een schoolband, optreden als danser of acteur, je vreemde talen oefenen bij internationale contacten, reizen, ...

KLASDOORBREKENDE PROJECTEN - Leerkracht Nederlands
Meer Info
prev
next

Contact Info